Als je op vakantie bent, wil je natuurlijk in je mooiste staat zijn. Je kunt ofwel naar een salon gaan en een haar make-over doen, of naar een manicure-plek gaan en een gel polish behandeling op je nagels aanbrengen. Als je op vakantie bent op een strand of ergens met een buitenomgeving, maak je je misschien zorgen dat je nagellak kapotgaat. Het is riskant om nagellak te gebruiken en buitenshuis uit te gaan, maar er zijn enkele tips die je kunt volgen om je mooie look te behouden. Als je deze tips correct opvolgt, hoef je niet bang te zijn om op vakantie te gaan.

Breng de juiste nagellak aan

Als je je zorgen maakt over het gebruik van nagellak die gemakkelijk te verwijderen is, gebruik dan gewoon geen gewone nagellak. Gebruik in plaats daarvan een gel polish. Een gelachtige nagellak is gemaakt van sterkere ingrediënten die de nagel steviger vastpakken dan je gewone en traditionele nagellak. Deze is ook sterk genoeg om dagelijks te worden gebruikt en scheurt minder snel zonder te chippen. Bij de gel nagellak moet je uv-licht of Ledlampen gebruiken om je nagels te drogen, in tegenstelling tot normale nagellak die aan de lucht droogt.

Bescherm je nagellak

Nadat je de juiste nagellak hebt gebruikt om het risico van het ruïneren van je perfecte nagels te verkleinen, heb je nog een andere taak te doen. Naast de voorbereiding is het ook erg belangrijk om je nagels te beschermen. Het meest aanbevolen is om acties te vermijden die je nagels in gevaar brengen. Omdat we weten dat je tijdens je vakantieplezier wilt hebben, raden we je aan handschoenen te gebruiken om direct contact met je nagels tijdens je activiteit te vermijden. Een andere tip is om elke dag opnieuw een hoogglans blanke lak aan te brengen om een ​​extra beschermlaag voor je nagellak aan te brengen.

Je kan misschien ook genieten van: