De vakantietijd is aangebroken en binnenkort gaan we allemaal op vakantie naar een zonnige bestemming. Maar wat zijn nu echt kleding stukken die mee moet en die we niet thuis kunnen laten liggen?

Laten liggen

Wanneer we op vakantie gaan laten we ineens heel veel thuis want dan hebben we het niet nodig. Fout! Dan hebben we het juist nodig. Buiten dat we wel altijd zonnebrand meenemen, is het ook handig om gewoon je routine producten mee te nemen.

Wat dus wel?

Wat je echt niet kan vergeten op je bijzondere reizen is zonnebrand. Zonnebrand is echt heel noodzakelijk, wanneer je het toch vergeet heb je daar vaak genoeg plekken om het wel aan te schaffen. Daarnaast is het belangrijk om gewoon je dagcrème met spf mee te nemen. Hier zit al zonnebrand in verwerkt, en dat is beter dat je al een extra laagje hebt.

Andere dingen

Andere handige artikelen zijn bodylotion als je jezelf verband en bodyscrub. Vergeet ook zeker geen foundation (een tint donkerder) want als je je verbrandt op je gezicht kun je het tenminste nog wegwerken.

Rust

Wanneer je verbrand van de zon, geef dan je huid voldoende rust om zich te herstellen. Ga dan niet de volgende dag met je verbrande lichaam weer in de zon liggen en zoek vandaag de schaduw op om je huid genoeg rust te geven. Drink ook voldoende water zodat je niet uitdroogt.

Heel veel plezier op vakantie en geniet van de tijd die je daar hebt!

Je kan misschien ook genieten van: