Op vakantie gaan is niet meer zo vanzelfsprekend als dat het is geweest. Het kan dus zomaar voorkomen dat je dit jaar thuisblijft tijdens de zomer vakantie. Thuisblijven hoeft helemaal niet saai te zijn. Wij geven je graag wat leuke tips die jij kunt gebruiken om jouw eigen achtertuin om te toveren tot speelparadijs. Speelgoed geweldig voor kinderen, tieners en volwassenen.

Verken de wereld met een lichtgewicht stuntstep

Jonge kinderen zijn vaak nieuwsgierig en spelen het liefste buiten met vriendjes en vriendinnetjes. Een coole stuntstep maakt het ontdekken van de buurt en omgeving nog leuker. Een goede stuntstep is licht van gewicht, heeft ABEC-gelagerde PU wielen, heeft een stevige klemsluiting bij het stuur en is verstelbaar in hoogte. Een stuntstep is verkrijgbaar in talloze kleuren en uitvoeringen, zo vind je altijd een geschikte voor jouw wensen. 

Lekker springen en schommelen doe je in de achtertuin

In de pubertijd en tienerjaren veranderd de interesse van een kind. Tijd voor wat ander speelgoed dat ideaal geschikt is voor in de achtertuin. Een grote nestschommel tovert een grote glimlach op het gezicht van ieder kind. Tot wel 120 cm diameter en tot 150 kg  belasting kunnen er meerdere kinderen tegelijk schommelen. Of een grote trampoline met veiligheidsnet? Actief en in beweging blijven op een speelvolle manier.

Waterpret  voor het hele gezin beleef je in een opzetzwembad

Liever iets waar je met het hele gezin van kan genieten? Dan is een groot opzetzwembad wat voor jou. Tijdens een warme hittegolf in de zomer kunnen de temperaturen hoog oplopen. Er is dan niets fijners om een duik in het zwembad te nemen. Ga je een zwembad kopen? Houdt rekening met een vrije zone van 50 cm rondom het zwembad en vul het zwembad altijd tot maximaal onder de rand. Gebruik de juiste chloortabletten altijd in een dispenser. De PH-waarde van het water kun je eenvoudig testen met een goedkope PH-teststrip.

Je kan misschien ook genieten van: