Als je aan linkbuilding doet, dan wordt er gebruik gemaakt van meerdere linkjes in verschillende teksten. Deze links komen vervolgens weer op jouw eigen website uit, waardoor je gemakkelijk meer bezoekers kunt krijgen op jouw website over jouw bedrijf of winkel. Dit verhoogt gelijk de kans op potentiële klanten.

Het is een strategie die zich veel plaats vindt op Google. Door verschillende technieken te gebruiken, krijg je een natuurlijke verdeling van alle links. Bij Brandmatchers kan je een linkbuilding pakket nemen waar je samen met specialisten een strategie kan bedenken voor jouw website.

Hoe maak je hier gebruik van?

Je kan zelf gemakkelijk contact opnemen met Brandmatchers om zo in gesprek te gaan met de specialisten die een strategie kunnen bedenken. Dit noemen ze een linkbuilding strategie. Hierdoor kunnen er verschillende links worden opgezet die naar jouw website leiden, zonder er heel erg lang op te wachten. Jouw website wordt gelijk een stuk zichtbaarder!

Met links wordt er bedoeld dat je op een bepaald woord klikt die jou gelijk doorverwijst naar jouw weblocatie. Dit maakt het een stuk makkelijker om naamsbekendheid te krijgen, en voor klanten is het ook gemakkelijk om direct op de goede pagina uit te komen.

Waarom zou je dit doen?

Een van de belangrijkste redenen om aan linkbuilding te doen, is om jouw concurrentie voor te blijven. Door gemakkelijk te kunnen klikken op een link, wordt je doorverbonden met de website die je wilt promoten. Meer bezoekers is ook meer klanten, en de kans is ook groter dat deze personen vaker op de website terechtkomen.

Ook kan het ervoor zorgen dat zoekmachines zoals Google jouw website of pagina beter begrijpen en wat sneller jouw website naar boven laat komen als er bekende zoekwoorden in terug komen. Niet alleen Google, maar heel veel verschillende zoekmachines kunnen hier dus bij helpen om jouw website een betere ranking te geven.

Je kan misschien ook genieten van: