Op vakantie gaan en mooie reizen maken! Het gene waar we allemaal vrolijk van worden. Wanneer je terug komt van vakantie ben je vele mooie ervaringen rijker. Hierbij maakt het natuurlijk niet uit naar welke bestemming je bent geweest. Of je nu uit het vliegtuig stapte aan de andere kant van de wereld of op steden trip bent geweest met de auto.

Een vakantie brengt zoveel meer dan alleen een paar fijne vrije dagen. Door de steden, musea ’s of natuurparken die je hebt bezichtigd, krijgt de reis meer betekenis. Hoe leuk is het, om daarom een sieraad te maken met elementen van je vakantie. Hierdoor droom je elke keer weer weg naar die fijne en mooie vakantie zodra je naar de ketting, armband of ander sieraad kijkt.

Door een sieraad zelf te maken kan je precies de onderdelen kiezen die jij graag wilt! Door kralen en bedels te gebruiken van bijvoorbeeld de dieren die je bent tegen gekomen op je vakantie tijdens de safari of in het bos, samen in combinatie met natuursteen kralen die de omgeving gelijk terug halen. Beleef dat ‘zand strand tussen je tenen’ gevoel nogmaals door een leuke armband met macramé draad te maken en versier het sieraad met kauri schelpen en zoetwaterparels. Het strand gevoel spat er al vanaf!

Armbandjes met letterkralen zijn ook ideaal voor het maken van een vakantie sieraad. Door de naam van de stad, het land of je favoriete vakantie woord op bijvoorbeeld satijn draad te rijgen. Volg je gevoel en kies de kralen en bedels die jou doen denken aan de vakantie. Bij de juwelen groothandel kan je veel inspiratie opdoen voor jouw unieke vakantie sieraad!

Een vakantie en de ervaringen die je mee maakt zijn persoonlijk. Door de leuke herinneringen te transformeren in een eigen gemaakte vakantie sieraad beleef je de mooie momenten in gedachte weer opnieuw zodra jij het sieraad ziet! Ga aan de slag aan creëer je eigen vakantie sieraad! Welke kralen ga jij gebruiken? 

Je kan misschien ook genieten van: