Er is niets belangrijker dan een goede gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Alleen als jij lekker in je vel zit, kun je alle kansen in het leven benutten. Benieuwd wat je horoscoop hierover zegt? In de horoscoop 2021 lees je hoe de sterren er voor jou voor staan dit jaar. Kun je op bepaalde vlakken een extra duwtje gebruiken? Dat is menselijk. Lees hieronder een aantal tips die jou kunnen helpen iedere ochtend vol energie op te staan om alles uit 2021 te halen.

 

Liefde voor jezelf
Daar begint het mee. Zonder eigenwaarde wordt het moeilijk om te stralen en datgeen te doen wat jou energie geeft. Je zelfwaarde geef je een boost door lief voor jezelf te zijn. Ga iedere ochtend voor de spiegel staan en herhaal een aantal mooie eigenschappen van jezelf. In het begin voelt het mogelijk onwennig, maar je zult merken dat het je kracht geeft.

Eigenwaarde is een eeuwenoud begrip

Hoeveel kamelen ben je waard? Ik hoor je denken ‘lees ik deze vraag nou goed?’. Het klinkt misschien raar, maar in sommige landen wordt iemands waarde berekend in het kamelen. Niet bepaald een Nederlandse manier om je eigenwaarde te bepalen, maar best grappig om eens te berekenen online. Ook voor jouw vriend of vriendin!

Leef in het hier en nu
Het is misschien makkelijker gezegd dan gedaan, maar genieten van het leven doe je zo echt een stuk sneller. Controle over wat was of komen gaat heb je niet. Door je bezig te houden met wat er op dit moment speelt, waardeer je sneller de kleine dingen in het leven. Vind je dit lastig? Probeer telkens dat je ergens over in zit jezelf af te vragen of je hier invloed op hebt. Is het antwoord hierop nee? Dan is het niet waard er nu over in te zitten als je ook je tijd kan besteden aan je familie, hobby of kostbare slaap.

Je kan misschien ook genieten van: