Ben je meegevraagd om op vakantie te gaan met je vriend of vriendin? Of hebben je ouders een weekje vakantie naar de zon gefinancierd voor het hele gezin? Alle reden om blij te zijn met de vakantie die je gaat maken! Je bent tenslotte gek op reizen en er kunnen geen vakanties genoeg gevierd worden. Hoe laat je nou precies je blijdschap merken aan dat leuke aanbod of die leuke vraag of je mee wilt?

Een Bedankt cadeau zegt alles voor jou

Je kunt natuurlijk een speech geven waarmee je een heel verhaal afsteekt over de reden dat je zo blij bent om met hem, haar of hun op vakantie te gaan. Maar je kunt het ook eenvoudiger houden voor jezelf. Zeg het met een leuk bedankt cadeau. Een bedankt cadeau is een cadeautje, niet te groot en niet te duur, waarmee je een boodschap kunt overbrengen. Je kunt dankbaar zijn voor hulp, steun, een goed gesprek, maar dus ook voor de mogelijkheid om samen op vakantie te gaan. Het leukste is het om een cadeautje uit te zoeken waar de term “Bedankt” al op voorkomt. Een kaars met een spreuk, een mok of een glas met gegraveerde tekst, maar ook een leuk thee of koffie pakketje met een boodschap is zeer geschikt om te geven. Waar vind je eigenlijk een bedankt cadeau?

Inspiratie nodig voor een Bedankt cadeau?

Als je online zoekt op de term “bedankt cadeau” dan vind je al snel een aantal leuke websites waar ze cadeautjes te koop hebben om iemand mee te bedanken. Leuke webshops als Kadogalerie hebben een  uitgebreid assortiment originele bedankt cadeaus.
je kunt het zo gek niet bedenken of er bestaat wel een artikel waarbij het bedankt thema eruit springt. Superleuk om zo’n cadeautje te geven. Als je wilt kun je er ook een briefje bij laten doen, zodat je je verhaal kwijt kunt.
Extra tip: Wil je een iets groter bedankt cadeau geven? Het is ook leuk om een cadeaupakket met bedankt cadeaus te geven. Daarbij worden allerlei leuke artikelen gecombineerd (uiteraard met het bedankt thema) en in een mooie cadeaudoos verpakt. Extra verrassend!

Je kan misschien ook genieten van: