Het kan een flinke opgave zijn om met kinderen een lange vliegreis te maken. De kinderen gaan zich vervelen en dan kan de reis extra lang duren. Door elk kind een eigen kinderkoffer te geven is daar wat aan te doen. Een kinderkoffer is in een groot aantal kleuren en vormen verkrijgbaar. De kinderen worden veel actiever bij de reis betrokken. Ze kunnen hun eigen bagage inpakken en worden op een ongedwongen manier voorbereid op de reis. Bovendien kunnen ze op het vliegveld hun eigen koffer meenemen. Kinderkoffers zijn klein genoeg om als handbagage mee het vliegtuig in te mogen.

Onderweg in het vliegtuig

Tijdens de vliegreis kan de kinderkoffer voor de nodige afleiding zorgen. Die koffer is thuis ingepakt door het kind en is een vertrouwenwekkend ding in het vliegtuig. Je kunt in de koffer wat speelgoed doen voor onderweg, zodat de reis voor iedereen wat comfortabeler verloopt. Op die manier zorgt de koffer voor extra speelplezier.  Een kinderkoffer is niet alleen handig voor op reis, maar ook geschikt om mee naar school te  nemen. Kinderen kunnen de koffer aan een handige trekstang zelf meenemen. Een kinderkoffer is voorzien van wieltjes die gemakkelijk over allerlei soorten ondergrond kunnen rijden.

Specialist in koffers

Travelbags is gespecialiseerd in alle soorten koffers. De collectie kinderkoffers is behoorlijk uitgebreid en verdeeld in koffers voor jongens en koffers voor meisjes. Voor de allerkleinsten zijn er kinderkoffers in de vorm van speelgoeddieren. Voor deze kleine kinderen zijn er ook koffers die niet aan een trekstang getrokken moeten worden, maar waar de kinderen op kunnen zitten. Deze kindertrolleys zijn te vergelijken met loopauto’s. Behalve dat er bagage in kan kunnen deze koffers ook voor veel speelplezier zorgen. Alle kinderkoffers voldoen aan de veiligheidseisen die in het vliegtuig geldig zijn.

Je kan misschien ook genieten van: