Het begint er langzaam maar zeker op te lijken dat er in 2021 misschien vakantie in het buitenland gevierd kan worden. We willen natuurlijk niet te vroeg juichen, maar de glimmer hoop die we hebben is wat ons betreft reden genoeg voor een beetje voorpret. Maar, als je dan op vakantie naar het buitenland kunt, wat ga je dan precies doen? Om je hier wat inspiratie voor te geven hebben we een aantal opties voor je opgeschreven, dus bekijk ze gauw! 

Tot rust komen op de camping

Wil je lekker bijkomen en tot rust komen zonder al te veel poespas? Dan is het een goed idee om lekker ergens op de camping te gaan staan. Er zijn ontzettend veel campings in Europa waar je dit kunt doen, evenals in ons eigen landje natuurlijk! Kies er dus eentje uit die je aanspreekt en ga lekker op pad met je tentje of caravan. Heb je die niet? Dan kun je bij veel campings ook een vooraf opgezette tent of stacaravan huren voor je verblijf. Net zo makkelijk, want dan hoef je niets op te zetten!

Een groot vakantiehuis huren 

Wil je graag met veel mensen op vakantie, of heb je een groot gezin? Dan kun je er ook een groot vakantiehuis huren. Daar kunnen jullie dan met zijn allen terecht voor een heerlijke, ontspannen week of twee. 

All-in genieten

Een nog luxer idee dan bijvoorbeeld een vakantiehuis Frankrijk voor groepen is een all-in vakantie naar een zonnige bestemming. In een vakantiehuis zul je bijvoorbeeld nog zelf moeten zorgen voor je eten en drinken en ben je op jezelf aangewezen, maar bij een all-in bestemming is ook dat niet nodig. Iedere maaltijd wordt voor je verzorgd en je kunt op ieder moment van de dag iets te drinken halen bij de bar. Dat is toch ideaal? 

Op avontuur

Heb je niet zo’n zin om je hele vakantie op je luie kont te zitten? Dan is het misschien wel een goed idee om een beetje een avontuurlijke vakantie te plannen. Dit kun je doen door leuke activiteiten te boeken, zoals quad rijden of zeevissen, maar je kunt ook op pad gaan met een rugzak om zo een paar dagen door de bergen van Oostenrijk te trekken bijvoorbeeld! Het is natuurlijk afhankelijk van jou hoe avontuurlijk je vakantie dan precies wordt, maar je krijgt er waarschijnlijk geen spijt van wanneer je hier gewoon voor gaat!

Je kan misschien ook genieten van: