Ken jij het spelletje van vroeger nog? Ik ga op reis en ik neem mee… Alle kinderen kwamen aan de beurt en als het jouw beurt was, moest je de antwoorden van al je voorgangers herhalen! Wedden dat er nooit kralen zijn genoemd om je koffer mee te vullen? En toch… kralen zijn super handig voor je vakantie, met of zonder kids!

Sieraden op reis

Ken je dat gevoel, dat je graag je sieraden mee wilt nemen op vakantie maar dat je bang bent ze te verliezen? Als je gewend bent om elke dag sieraden te dragen is het ook wel erg veel gevraagd om zonder armbanden, kettingen en oorbellen je huis te verlaten om naar een ander land te vertrekken. In dat geval is het handig om sieraden mee te nemen die je zelf hebt gemaakt en waar je niet teveel geld aan hebt hoeven besteden om ze te maken. Je kunt heel makkelijk online sieraden kopen die je direct kunt dragen en die ook makkelijk te vervangen zijn mocht er onderweg iets mee gebeuren. Betaalbarekralen is zo’n inkoop sieraden groothandel. Daar kun je alle onderdelen kopen die je nodig hebt voor het ontwerpen van je eigen vakantie sieraden! Kralen, diverse rijgmaterialen maar ook oorbel onderdelen zoals creolen waar je bijvoorbeeld zelf een mooie bedel of een kwastje aan kunt hangen. Ook vind je er trendy kant-en-klare sieraden. 

Op reis met je kids

Als jullie een lange reis gaan maken en je weet niet hoe je de kids onderweg moet bezighouden, kunnen kralen ook daar een goede uitkomst zijn. Schaf bij dezelfde kralen groothandel bijvoorbeeld acryl letterkralen aan en rijgdraad waar de kinderen zelf armbandjes of kettingen mee kunnen maken met hun voornaam of andere woorden. Vervoer de kralen in een handig kralendoosje zodat je ze aan het eind van de reis niet onderuit je tas hoeft te graven. Super leuk voor meisjes en jongens!

Je kan misschien ook genieten van: