Wie houdt er niet van om ergens te verblijven waar het zeer luxe is?. Het maakt niet uit of het zomer-, winter- of herfstseizoen is, je bent waarschijnlijk graag op een chique plek met een cocktail in de ene hand en een goed boek in de andere. Ja, dat is 100% waar. Helaas kunnen de meesten van ons niet het hele jaar door roomservice krijgen in een prachtig boetiekhotel. Als je je huis echter een hotel chique interieur geeft, voelt je huis inderdaad alsof je op een chique plek bent of dat je in een hotel vol luxe bent. We laten je zien hoe je een hotel chique interieur toepast in je huis.

Voeg een chique hotel interieur toe aan elk deel van je huis

Een hotel chique interieur vraagt ​​natuurlijk om luxe materialen. Marmer is een van de meest luxe materialen, dus waarom zou je geen marmer keukenblad toevoegen om er de keuken er chiquer uit te laten zien. Daarnaast is travertijn een ander type natuursteen dat er geweldig uitziet in je huis. Ook natuurlijke materialen als linnen, hout en (kunst)leer worden vaak gebruikt. Behang is een goede manier om je kamer wat structuur te geven. Denk aan een duurzaam linnen behang, iets met zeegras, of een betonlook voor een interessant contrast met alle warmte en luxe. Bovendien gaat het bij hotel chique natuurlijk zowel om comfort als om luxe. Dus voeg wat zachte, knuffelige stoffen toe aan je mix, zoals nepbont en velours. Kruip daarna lekker weg op je fluwelen hoekbank met een warme deken. Zorg voor een goede mix van materialen, wat je ook kiest.

Het kleurenpalet van een chique hotel interieur

Ook al zijn warme kleuren het mooist, je kunt met je kleurenpalet nog alle kanten op, zoals het chique interieur van elk hotel er ook uniek uitziet. Kies bijvoorbeeld voor kleuren als okergeel, aubergine, roze, zwart of donkerblauw. Goud moet er altijd bij zijn, welke kleuren je verder ook kiest. Als je naar de slaapkamer kijkt, kies dan voor kleuren die rustig zijn en een koele ondertoon hebben. Net zo belangrijk als het kiezen van het juiste type matras, is het kiezen van de juiste kleur. In plaats van warme kleuren hebben koele kleuren een rustgevend effect.

Je kan misschien ook genieten van: