Iedereen was vroeger wel fan van het spelletje Monopoly. Er zijn ondertussen enorm veel varianten van gemaakt. Zo heb je het klassieke monopoly bordspel, maar ook monopoly junior en nog veel meer. Maar nu is het dus ook mogelijk om live monopoly te spelen!

Hoe werkt het?

Live monopoly spelen is een goede ontwikkeling, maar hoe werkt het eigenlijk? Hieronder staat een kort stappenplan met daarin uitgelegd hoe het werkt en wat het inhoudt.

  • Allereerst ga je naar een online casino en kies je voor het spelletje Monopoly live. Dan word je meegenomen naar de live studio, waarin iemand staat die het spel presenteert.
  • Daarna kun je een inzet doen. Je kunt bij live Monopoly alleen inzetten op 1, 2, 5 en 10. De uitbetaling zal gelijk zijn aan dit getal en het is natuurlijk vanzelfsprekend dat de 1 het vaakste op het rad zit en de 10 het minst vaak. Je kunt ook inzetten op een bonusspel, namelijk 2 of 4 Rolls.
  • De host in de live studio zal aan het rad draaien. Je hebt 12 seconden om een inzet te plaatsen.
  • Het rad zal stilstaan op een nummertje. Heb jij ingezet op dit nummertje? Dan word je inzet vermenigvuldigd. Daarnaast krijg je ook nog je inzet terug.
  • Bonusspelletjes doen dus ook nog mee. Komt het wiel stil te staan bij een 2 of 4 Rolls, dan wordt het bonusspel actief. Heb je hierop gewed, dan doe je mee, heb je dat niet, dan word je toeschouwer.
  • Het bonusspel zal worden geleid door Mr Monopoly. Die kan natuurlijk niet ontbreken in het spel. Het is een 3D monopoly bordspel. Er staan een aantal vermenigvuldigers op het bord, die zie je al voordat het spel echt begint

Mr monopoly zal het aantal stappen zetten dat er wordt gegooid met 2 dobbelstenen. Je inzet wordt dus zo vaak vermenigvuldigd als er staat op het vakje waar Mr monopoly op stilstaat.

Je kan misschien ook genieten van: