Vakantieplannen naar het heerlijke Ibiza? Dan vraag jij je vast af welke plaatsen je allemaal moet bezoeken. Het eiland is niet groot, maar er is ontzettend veel te zien. Het eerste wat je dus te pakken wilt krijgen in een kaart Ibiza. Wanneer je een eigen auto huurt kun je zo gemakkelijk zien welke bestemmingen je in een dag kunt combineren. Zo haal je het meeste uit je tijd in Ibiza!

Leukste dorpen en steden

Tijdens jouw vakantie wil je zeker de prachtige steden en dorpen van Ibiza verkennen. Huur een auto, ga te voet op pad, neem een bus of leen een fiets. Welke manier dan ook jouw voorkeur heeft, ze zullen je allemaal leiden door over prachtige eiland. Vind tal van top tips en lokale inzichten via onze gids plaatsen Ibiza. Je wilt in ieder geval de oude Ibiza-stad en de hippie gemeenschap in San Carlos niet overslaan!

Prachtige stranden

Er zijn hier zoveel strandopties, ze zijn bijna niet te tellen! In welke richting je ook gaat, je vindt overal prachtige en exotische stranden om van te genieten. Denk eens aan Cala d’Hort, wat fantastisch uitzicht biedt op de magische rots Es Vedra. Het Benirrás-strand is perfect om te snorkelen en op zondag gaan er drummers naar het strand wat zorgt voor een geweldige show tijdens zonsovergang. We houden ook van het witte zandstrand Cala Leña. Onze belangrijkste tip is eigenlijk, rijdt rond met je gehuurde auto of scooter en stop af en toe om de minder bekende strandjes te ontdekken!

Niet te missen

Iets wat je niet mag overslaan, is de veerboot nemen naar Formentera. Het is absoluut prachtig en lijkt precies op de Caraïben! Dit eiland in Boheemse stijl is een paradijs met geweldige witte zandstranden, sprankelend water en charmante kleine dorpjes. Geniet van snorkelen, duiken, lokale kunst- en kledingmarkten en bezoek de hoger gelegen dorpjes om te genieten van het adembenemende uitzicht over het hele eiland, vooral tijdens zonsondergang.

Je kan misschien ook genieten van: