De temperaturen stijgen en het zonnetje laat zich steeds vaker zien. Het vakantieseizoen begint en steeds meer werknemers hebben hun vakantie geboekt. Of je personeel nou op vakantie gaat of thuis blijft, het is goed dat ze tijd hebben om zichzelf weer op te laden. De warme zonnestralen, blauwe lucht en zomerkleding versterken het vakantiegevoel en jij als werkgever kan hierop inspelen. Wens je personeel op een unieke manier een fijne vakantie toe. Verras ze met een zomergeschenk. Zo’n cadeau wordt hartelijk ontvangen en zorgt ervoor dat je werknemers met een goed gevoel beginnen aan hun vakantie.

Waarom zomerse relatiegeschenken inzetten?

Je werknemers hebben de afgelopen tijd hard gewerkt en leven toe naar hun vakantie. Een belangrijk moment om het werk even achter hen te laten, te herstellen van werkstress en te genieten van een vakantie met vrienden of familie. Na de vakantie is je personeel uitgerust en daardoor gemotiveerd om weer aan de slag te gaan. Een werknemer zonder stress is een aangename collega.

Heeft jouw personeel al plannen gemaakt voor een mooie reis in de zomervakantie? Waar je personeel ook naartoe gaat, zomergeschenken zijn een leuke attentie. Je kan het type geschenk aanpassen aan het doel van hun zomervakantie. Denk bijvoorbeeld aan geschenken die van pas komen op het strand of bij het zwembad. Ook als je personeel gaat reizen in de zomervakantie, zijn reisartikelen functionele cadeaus. Welke zomergeschenken je ook inzet, je personeel krijgt gegarandeerd een positieve associatie met jouw bedrijf. Het versterkt de band met je medewerkers en ze voelen zich meer betrokken bij het bedrijf.

Een typisch zomergeschenk

In de zomer is iedereen vrolijk en ontspannen. Als je een dag naar het strand gaat neem je o.a. een strandlaken, zonnebrand en een zonnebril mee. Afhankelijk van het doel van de vakantie, kies je de zomergeschenken voor je medeweker uit. Zomerse promotieartikelen zijn populair en komen altijd goed van pas. Gaat je personeelslid voor een typische zonvakantie met zon, zee en strand? Stel dan een leuk zomerpakket samen met een strandtas, slippers en strandspellen. Houdt je medewerker van een actieve vakantie? Dan is een gezelschapsspel, een activity tracker of een frisbee een goed idee. Reist je werknemer regelmatig? Kies voor een rugzak, pet of een drinkfles.

Zomergeschenken personaliseren

Om een zomergeschenk persoonlijk te maken, kan je hem laten bedrukken. Denk aan een opdruk met de naam van de werknemer, het logo van het bedrijf of een leuke slogan. Laat bijvoorbeeld slippers bedrukken of kies voor frisbees bedrukken met de naam van je bedrijf. Als je werknemer het zomergeschenk gebruikt, wordt diegene altijd aan jouw bedrijf herinnerd. In sommige gevallen kunnen bedrukte relatiegeschenken je zomaar nieuwe klanten opleveren.

Je kan er ook voor kiezen om bedrukte zomerartikelen als promotiemateriaal in te zetten. Een festival, zomers evenement of een sportevenement is de beste plek om jouw bedrukte promotieartikelen te tonen. De zomer is een ideale periode om meer naamsbekendheid te genereren.

Je kan misschien ook genieten van: