Cadeaus bedenken kan soms een lastige taak zijn. Gelukkig is er iets wat veel mensen lusten en waar heel veel varianten van bestaan. Bier! Dat maakt bier het perfecte cadeau. Van een pakket tot een proeverij tot een hele roadtrip. We geven je graag een paar leuke bier cadeau tips.

Een bier pakket

In de supermarkt, de slijterij en de plaatselijke brouwerij. Overal kun je samengestelde bier pakketten kopen. Deze zijn superleuk, maar je kunt ook zelf speciaal bier bestellen en een eigen pakket samenstellen. Dit maakt het cadeau nog net wat persoonlijker en je kunt precies kiezen welke bieren je erin doet. Een plek waar je veel interessante bieren kunt bestellen is bij het bierhuis in Breda. Je bestelt daar gemakkelijk losse speciaal biertjes of toch samengestelde pakketten. Met hun Bierpakket kerst Breda heb je meteen een goed pakket te pakken. Bij twijfel kunnen we aanraden om voor blonde biertjes en IPA’s te gaan. Dit zijn erg populaire bier soorten die veel mensen lusten.

De plaatselijke brouwerij

Veel dorpen en steden hebben een plaatselijke brouwerij. Soms zelfs een paar verschillende. Het kan enorm leuk zijn om een pakket samen te stellen met biertjes van plaatselijke brouwerijen. Je kunt er ook samen heen gaan en een bierproeverij doen als cadeau of zelf een bierproeverij samenstellen met bieren van plaatselijke brouwerijen in de buurt. Zo leer je misschien ook meteen wat nieuws kennen in je eigen buurt.

De bier roadtrip

Natuurlijk zijn er over de hele wereld brouwerijen te vinden. Een ultiem cadeau zou dan ook een bier roadtrip zijn. Je kunt hiervoor elke brouwerij kiezen die je wil. Maar een leuke aanrader is Maison Leffe en Dinant, België. Dit is niet al te ver weg van Nederland en je rijdt er zo heen. JE krijgt een leuke rondleiding van een uur en sluit af met een bierproeverij. Hierna kun je nog de stad in of naar het hotel om na te borrelen. Na dit uitje ga je natuurlijk niet meteen terugrijden.

Je kan misschien ook genieten van: